Тренінг 2019 р. (7 сесія)

Професійний тренінг «ОЦІНКА ТА КОРИГУВАННЯ ХЛІБОПЕКАРСЬКИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЗЕРНА ТА БОРОШНА»

На базі науково-дослідних лабораторій кафедри Технології переробки зерна та кафедри Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Одеської національної академії харчових технологій
при участі
компаній ТОВ «СОК-ТРЕЙД», ТОВ «ОЛИС», ТОВ «Штерн Інгредієнтс Україна» 

15-18 травня 2019 року проводиться (7 сесія) 

Тренінг орієнтований на спеціалістів зернопереробної, хлібопекарської та кондитерської промисловостей: технологів, менеджерів з якості, співробітників виробничо-технологічних лабораторій, тощо. Програма складається з лекцій, практичних занять (майстер-класів) та самостійної роботи учасників.

Професійний тренінг дає можливість фахівцям зернопереробної та хлібопекарської галузей ознайомитися з сучасним лабораторним обладнанням та набути навичок з його використання для оцінки хлібопекарських властивостей зерна та борошна; ознайомитися з практичними аспектами фортифікації борошна, зміни та стабілізації його технологічних властивостей в залежності від цільового використання.