Професійний тренінг

Професійний тренінг “Оцінки та коригування хлібопекарських властивостей зерна та борошна”

трен

На базі науково-дослідних лабораторій кафедри технології переробки зерна та кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів Одеського національного технологічного університету при участі НДІ ОНТУ, лабораторії ДП «Агмінтест», ТОВ «Штерн Інгредієнтс Україна», ТОВ «Новоконтакт» та компанії «СОК-ТРЕЙД» у 2016 р. викладачами кафедр було вперше тренінг для фахівців борошномельної, хлібопекарської та кондитерської промисловості за темою: «ОЦІНКА ТА КОРИГУВАННЯ ХЛІБОПЕКАРСЬКИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ ЗЕРНА ТА БОРОШНА».

У тренінгах приймають участь співробітники таких організацій як ПВТП «ДЖІ-ЕН-ЕЛ», ТОВ «Запоріжмлін», КХП Барвінкове, ТОВ «Лесаффр Україна», ТОВ «Столичний млин», ДП «Новопрокровській КХП», ДП «Крупозавод Озерянка», ТОВ «Диканька Млин», ТОВ «Васильків хлібопродукт», ТОВ «Котекна Україна Лімітед», ТОВ «Добродія Фудз», ПрАТ «Компанія Езим», ТОВ «Українсько-словенське підприємство «Хлібопекарський комплекс «Кулиничівський», Вінницька кондитерська фабрика «Рошен» та багато інших.

Під час проведення даних заходів спікери представляють теоретичні доповіді, присвячені основним проблемам галузі та шляхам їх вирішення,  інноваційним напрямкам розвитку підприємств кондитерської та хлібопекарної галузі, розглянуті основні методи оцінки якості борошна при використанні сучасного лабораторного обладнання.

Учасники тренінгів приймають участь у практичних майстер-класах з визначення показників якості та хлібопекарських властивостей зерна і борошна на базі лабораторій кафедр технології переробки зерна і технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів із залученням сучасного лабораторного обладнання, в тому числі наданого в рамках співробітництва компанією «СОК-ТРЕЙД».

За результатами представленого матеріалу організаторами  проводяться круглі столи з учасниками, на яких  підводяться підсумки зустрічей, висловлення побажань про тематиках подальших тренінгів.

Всі учасники тренінгів отримують відповідні сертифікати.

З програмою тренінгу можна ознайомитись тут Професійний тренінг “Оцінки та коригування хлібопекарських властивостей зерна та борошна”